/ Prostoria

Trifidae lounge chair

Trifidae is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met een lage rug, met een hoge rug en een oorfauteuil. Bij elke lounge chair is een hocker leverbaar.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Trifidae lounge chair

De Trifidae lounge chair van Prostoria is herkenbaar aan de driehoekige vorm die elke stoel in deze serie heeft. De stoel is opgebouwd uit drie delen: de zitting, een middendeel dat de lende ondersteunt en dient als armleuning en het rugdeel. 

De fauteuil kan in één kleur worden uitgevoerd maar de drie delen kunnen ook elk in een afzonderlijke kleur worden gestoffeerd. Zowel in stof als in leer. Met de keuze voor een rvs of houten onderstel geef je de stoel een eigen sfeer mee.

Het ontwerp van de stoel is geïnspireerd op het opengaan en sluiten van een bloem.

Over Prostoria

Prostoria beschouwt de ontwikkeling van hun meubels niet als iets abstracts van tekentafel, naar productie en de winkelvloer. Zij hanteren een andere, traditionelere benadering. Een aanpak die alle onderdelen van het ontwerp en productieproces met elkaar verbindt. Prostoria is een jong Kroatisch bedrijf dat in korte tijd al een mooie portfolio heeft opgebouwd. Het bedrijf werkt samen met een jonge, erkende ontwerpscene en combineert dit met een opmerkelijke traditie en kennis van de meubelindustrie. Zij gebruiken voornamelijk lokale producten. Naast beproefde meubels schromen zij niet om vernieuwende designs in gewaagde kleuren te presenteren.

Bezoek Flow Lab

Over Designer Numen / For Use

Numen/For Use is een collectief dat zich bezighoudt met conceptele kunst, theater vormgeving, industrieel en ruimtelijk design.

De groep kwam in 1998 bijeen als onder de naam For Use. In 1999 voegden zij hier de naam Numen aan toe als collectieve identiteit die al hun projecten omvat.

Aanvankelijk was hun design erg experimenteel. Vanaf 2004 hebben zij zich vooral beziggehouden met het ontwerpen van grote theaterproducties in het Nationaal Centrum voor Drama in Madrid en andere theaters door heel Europa.

Sinds 2008 richt dit collectief zich op het samenstellen van experimentele concepten en ontwerpen.

Het collectief heeft diverse internationale awards gewonnen voor hun industriële design en theater vormgeving.

 

Get inspired

Prostoria

Prostoria - Innovatie als sociale verantwoordelijkheid