/ Menu

Turning table

Het design van deze tafel is ontstaan door het combineren van een tafel en opslag. Deze tafel heeft een opbergmogelijkheid wanneer het blad draait. Vandaar de naam. Het resultaat is een elegant en compleet ontwerp, met handig opbergsysteem. Plaats deze bij uw bank of fauteuil of zelfs als nachtkastje.

Je vindt de Turning Table bij Flow Lab.

Bezoek flow lab

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Turning Table

De Menu Turning salontafel 65 is ontworpen door Theresa Arns. De Turning salontafel van Menu is er in het wit eikenhout met koper verbindingsframe of in het zwart eikenhout met messing verbindingsframe tussen de poten. De tafel heeft een diameter van 65 cm en een hoogte van 36 cm. 

De Turning table is verkrijgbaar vanaf €

Over Menu

Bij het Deense merk Menu geloven ze heilig in de kracht van eenvoud. Minimalistisch en ongecompliceerd design staat voorop. Dat uit zich in moderne, duurzaam gefabriceerde woonitems waar je lang plezier van zult hebben. Menu werkt met creatieve designers uit de hele wereld. Zo is de bekende WM String stoel ontworpen door de Rotterdamse WM Studio.

Over Theresa Ans

Theresa is een architect en meubelontwerper uit Kopenhagen. Ze is in juli 2013 afgestudeerd aan de school of Architecture van de Koninklijke Deense Academie van Beeldende Kunsten. Theresa werkt sindsdien aan projecten op het gebied van meubels en interieurontwerp.

Get inspired

logo-menu

Menu

Minimalistisch en ongecompliceerd design