Unfold Pendant Lamp
Unfold Pendant Lampen muuto

/ Muuto

Unfold Pendant Lamp

Muuto heeft de zo herkenbare industriële lampen een eigen uitstraling gegeven met de Unfold Pendant Lamp. Het Muuto ontwerp is vervaardigd van siliconen rubber, waardoor de Unfold lamp een geheel moderne en eigenzinnige uitstraling krijgt. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

flow rotterdam woonwinkel
lampen gekleurd muuto

Over Unfold Pendant

De Muuto Unfold Pendant Lamp is verkrijgbaar in één maatvoering en een ruime keuze kleuren. Het siliconen rubber heeft een matte afwerking en een opaal acryl lichtplaat die zorgt voor diffuus licht

De Unfold Pendant verkrijgbaar vanaf €169,-

Muuto Verlichting
Unfold Orange 2 Together

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt de Unfold Pendant bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

unfold muuto
Designers From Us With Love

Over Designers Form Us With Love

Form Us With Love is een multidisciplinaire studio die zich bezighoudt met design en architectuur. Zij vinden duurzaamheid en nieuwsgierigheid belangrijk net als het ontwikkelen van nieuwe materialen om de creativiteit bij jonge ontwerpers en de gebruikers te prikkelen. Voor het geleverde werken heeft Form Us With Love de nodige awards gewonnen, zoals de Red Dot. 

Get inspired

Muuto

New perspective