/ Montana

Modular kastsysteem

Het Modulair kastsysteem van Montana is een kast met veel mogelijkheden. Je kunt hem zelf samenstellen precies zoals jij zelf wilt. Er zijn veel mogelijkheden aan kleuren, planken, deuren lades. Je kunt de kast ophangen en neerzetten, symmetrisch maken of juist niet voor een speels effect. Dus mogelijkheden genoeg om jouw eigen unieke kast te maken. 

Kom langs in onze winkel om de mogelijkheden te bekijken. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Montana

Montana is een prachtig, creatief designlabel uit Denemarken. Montana is  een flexibel kastensysteem van MDF met oneindig veel mogelijkheden. Met de kasten van Montana ben je er zeker van dat je genoeg ruimte hebt om je spullen op te bergen. Je hebt de keuze uit tal van units, een aantal verschillende dieptes en wél 42 kleuren. De Montana kasten kun je op pootjes, met een plint, hangend aan de wand of op wieltjes plaatsen of monteren.

Over de ontwerper

Peter J. Lassen is de man achter Montana, wiens eenvoudige en functionele ontwerpen klassiekers zijn geworden. Van een carrière als marineofficier stapte Peter J. Lassen in 1954 over naar de meubelindustrie en werkte vele jaren samen met de architecten Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Piet Hein en Verner Panton. Zijn associatie met deze architecten is duidelijk te zien in de strakke lijnen van zijn ontwerp. Hij richtte Montana Furniture A / S op in Hårby, op het Deense eiland Funen in 1982. Peter J. Lassen is bestuurslid van Montana Møbler A / S en speelt samen met zijn zoon, Joakim Lassen, een actieve rol in marketing en productontwikkeling.

Je vindt dit product bij Flow Lab

Get inspired

logo-montana

Montana

Eindeloze mogelijkheden