scandinavisch interieur

Home of Scandinavian design

Flow Lab

Scandinavisch design addict? Stop couchsurfing en kom voelen wat bijna 2000m2 Flow Lab in je losmaakt…. Zeker weten dat je creativiteit begint te borrelen zodra je de wereld van alle favoriete interior-classics-to-be en meest inspirerende woonitems van de “latest labels” binnenstapt. En wordt het je allemaal een beetje te veel op Nederlands grootste Nordic hotspot? Direct door naar plan B. Aanschuiven bij één van onze interiordesigners om samen die perfecte flow in jouw home te creëren…..

studio henk

Flow Lab

Vlaardingweg 85
3044 CJ  Rotterdam
Tel: 010 – 285 08 14

Living the good life

Flow Living

Die typische Nordic sfeer in je huis brengen? Voel je helemaal home bij Flow Living! Want daar vind je niet alleen het mooiste Scandinavische design van de allermooiste merken. De relaxte woonwinkel helpt je ook flow creëren in je Scandinavisch interieur. Met grote én kleine gebaren. Maar net waar jouw leven op dit moment om vraagt. Want een huis waar de juiste woonitems op de juiste plaats staan mag dan wel hygge en hip zijn. Echt gelukkig word je van een thuis waar jíj op je plek bent.

woonwinkel rotterdam
Woonwinkel in Rotterdam

Flow Living

Bergse Dorpsstraat 54
3054 GE  Rotterdam

Tel: 010 – 456 78 901

Flow blogs

Laat je inspireren

Keukentrend: Scandinavische keukens

Scandinavie ook in de keuken

Scandinavisch design in hal

Bouclé maakt comeback in het interieur

De tofste Scandinavische meubels van dit moment

Bouclé maakt comeback in het interieur

Bouclé: terug van weggeweest!

Bouclé maakt comeback in het interieur

Flow Interieur & advies

Creëer je eigen flow op je eigen manier

Een huis inrichten waar je je helemaal thuis voelt? Dat doe je stap voor stap. Met een plan in je hand dat je interieur helpt de kant op te groeien die jij voor ogen hebt. Want een doordacht interieurplan geeft houvast. Behoedt je voor aankopen waar je vroeger of later spijt van krijgt. En helpt je stukje bij beetje je eigen flow creëren. Zodat niet alleen die mooie meubels op hun plek zijn. Maar jij ook.

Een compleet plan, een praktische set stylingtips of een hands-on stylingadvies? Bezoek de mooiste woonwinkel van Rotterdam! Bij Flow Lab en Flow Living kun je namelijk alle kanten op. Maar net wat jij en je huis nodig hebben…

Interieur advies