/ String

String Work Table

Dit bureau een heel eenvoudig ontwerp met twee tafelpoten die zich aan de onderzijde in drieën splitsen. De Work Table is elektrisch in hoogte te verstellen. De String Work Table is onderdeel van de Works-serie. In de Works-serie vind je onder andere een bijpassende ladekast en veel handige bureau accessoires.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Work Table

Het blad van de Work Table is gemaakt van laminaat. Het onderstel kan bestaan uit meerdere varianten; metaal, eiken- of essenhout. De tafel is in verschillende breedtes leverbaar. De hoogte is verstelbaar van 71,5 cm tot en met 118,5 cm.

Over String

String staat bekend om de Scandinavische stijl.

Nisse Strinning (1917-2006) was een Zweedse architect en ontwerper en was het best bekend voor het String-boekenreksysteem dat hij in 1949 ontwierpen. Zoals zoveel tijdloze ontwerpen kwam het idee tot stand vanuit een eigen behoefte voor in de winkel van zijn vrouw Kajsa Strinning.

In de jaren 1940 studeerde hij architectuur aan het Royal Institute of Technology in Stockholm. Al als student ontwierp hij een afdruiprek bestaande uit met kunststof beklede metalen draden. Samen met zijn vrouw ontwierp hij veel plastic items in de jaren 1960 en 1970. Nisse en Kajsa Strinning worden terecht gezien als iconen van Scandinavisch Modern design en het String Shelving System als een moderne hedendaagse designklassieker.

Nadat het String systeem een aantal jaren uit beeld was verdwenen hebben de huidige eigenaren van String – toen Nisse Strinning al op hoge leeftijd was – de licentie overgenomen en het systeem opnieuw geïntroduceerd en vele kleuren en gebruiksmogelijkheden aan het systeem toegevoegd.

Je vindt String bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Get inspired

logo-string

String

String Furniture, een prachtige modulair kastensysteem waarmee je jouw droomkast kunt samenstellen