/ Muuto

Workshop chair

Het frame en de poten van de workshop stoel zijn gemaakt van massief hout. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van geperst gelaagd fineer. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Workshop chair

De workshop chair heeft een speelse uitstraling door het hout. Het heeft een dunne rug en een lichtgebogen zitting, dit zorgt voor een aparte maar comfortabele uitstraling. Stevig design die juist uitblinkt door zijn eenvoudigheid.

Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

De Workschop chair verkrijgbaar vanaf €329,- 

Over Muuto

Muuto is een jong Deens design label, opgericht in 2006 door twee vrienden, De Scandinavische design traditie – duurzame esthetiek, functionaliteit en vakmanschap – staat hoog in het vaandel bij dit label. Maar door daar het gebruik van gedurfde materialen en ontwerpen aan toe te voegen, willen zij nieuwe perspectieven bieden aan het bestaande Scandinavisch design. Muuto (afkomstig van het Finse woord muutos) betekent dan ook niet voor niets nieuwe perspectieven.

Muuto werkt met gepassioneerde, vernieuwend team ontwerpers dat vorm kan geven aan de ambitie nieuwe perspectieven te bieden.

Muuto biedt een complete collectie waarvan alle onderdelen  op elkaar afgestemd zijn. De collectie bestaat uit meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Flow Lab heeft ruim 70m2 ingericht voor deze prachtige collectie.

Je vindt Workshop chair bij Flow Lab.

Bezoek Flow Lab

Over Cecilie Manz

In 1997 studeerde Cecilie Manz af aan het in Denemarken aan de Denemarkse design school hierna heeft ze nog een studie gevolgd aan de University of Art and Design in Helsinki. Een jaar na het afstuderen richtte ze haar eigen ontwerpstudio op, waardoor de een van de meest vooraanstaande ontwerpers van Denemarken is. Haar werk in meubels, glas, verlichting en keramiek heeft internationaal succes en wordt over de hele wereld verkocht en tentoongesteld.

Get inspired

Muuto

New perspective