/ Alberta

Yoko

Een ontzettend bijzondere en moderne ligbank. Meer woorden hebben wij niet nodig voor de Yoko. 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Yoko

Een jonge en eigentijdse stijl. Voor degenen die graag gaan liggen en niet alleen op een traditionele manier zitten. Rugkussens en armleuningen kunnen naar wens worden verplaatst om iedereen in elke situatie het favoriete comfort te bieden. Het kan de functie van incidenteel bed hebben. YOKO 1 is het model met lage voeten, YOKO 2 is uitgerust met hoge metalen poten die verkrijgbaar zijn met verschillende afwerkingen.

De Yoko is in eindeloos veel stoffen verkrijgbaar. Ga je juist voor een grove stof of voor een fijne zachte stof. Iedere stof heeft haar eigen specialisaties en geeft een compleet nieuwe uitstraling aan de Yoki. De stoffen kunnen worden behandeld met een Protexx behandeling en worden hierdoor dus niet alleen mooi maar ook goed bestand tegen vlekken. 

Je vindt de Yoko bij Flow Lab.

Over Alberta

Alberta is opgericht in 1978 in het noordoosten van Italië. Italië is een land wat geïnspireerd is door de traditie op basis van de natuurlijke creativiteit van de bevolking en de eeuwenoude geest van de Venetiaanse kunst. Het bedrijf produceert voornamelijk banken en fauteuils met tijdloze vormgeving van buitengewoon hoogwaardige materialen. Authentiek vakmanschap en echte passie is het uitgangspunt om nieuwe stukken te produceren op basis van originele ideeën en frisse perspectieven. De oprichter van het bedrijf Giuseppe Sbroggiò is gedreven om stukken te ontwerpen en te produceren die de perfecte balans zijn tussen functionaliteit en stijl, een drive die hij deelt met zijn zonen Riccardo, Vittorio en Edoardo en zijn volledige staf.

De Yoko bank is verkrijgbaar vanaf €

Over Castello Lagravinese Studio

Alessandro Castello en Maria Antonietta Lagravinese ontmoetten elkaar in een van de belangrijkste studies over design en architectuur in Milaan, waar ze hun ervaring in product, grafische vormgeving, decor en interieur hebben gerijpt en verbreed. In 2008 hebben ze het merk ONLYMITED gemaakt met een collectie gelimiteerde edities geïnspireerd op de modewereld. Behalve artistiek directeur voor ONLYMITED werkten ze samen als ontwerpers met belangrijke bedrijven in de wereld van hedendaags en klassiek meubilair. In 2014 ontwierpen ze in samenwerking met Alberta de collectie Controluce, een prachtig op maat gemaakte collectie, met afwerkingen en details geïnspireerd door de modewereld, altijd de onbetwiste getuigenis van Italiaanse stijl over de hele wereld, en de Black-collectie, een selectie exclusieve producten die het interieur ‘ontwerpen’ met al hun persoonlijkheid en een vleugje ironie.

Je vindt de Yoko bij Flow Lab

Get inspired

logo-alberta

Alberta

Made in Italy