/ Seuren Tafels

Zwaan

Deze mooie tafel is een echte eyecatcher niet alleen door haar mooie vormen maar ook door de hoog kwaliteit gebruikte materialen. Het verjongde blad laat het blad er nog dunner uitzien en door de poten die op een punt samenkomen ziet krijgt de tafel het idee van dat het blad aan het zweven is. Wilt u de tafel in het echt zien, kom dan even langs in onze winkel en laat een van onze specialisten u verder helpen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over dit product, zoals de maten?
Neem dan contact met ons op!

Stel je vraag

Over Zwaan

De Zwaan is van echt kwaliteit eiken: maximaal 4 noesten per m2 en de noesten zijn niet groter dan 20mm. Noesten, structuur- en kleurverschillen zijn inherent aan het natuur product. Indien bij de gewenste tafel de poten niet op de hoeken staan graag oversteek vermelden. Geen enkele afwerking heeft meerprijs behalve kleur op maat o.b.v. uw voorbeeldstaal. Elke gewenste maat is leverbaar. Deze tafel is van uitstekende kwaliteit en is een echte vrouwelijke schoonheid.

De Zwaan is verkrijgbaar vanaf €2.490,-

Over Seuren

Seuren werd in 1996 opgericht door Michel Seuren. Hij ontwerpt vanuit de basisgedachte dat alles kan en alles mogelijk is. Hierdoor ontstaan creatieve oplossingen en de toepassing van bijzondere materialen. Michel laat zich door alles wat hij tegenkomt inspireren: de industrie, het platteland, de stad, het dorp. Net als Michel zelf, zijn zijn ontwerpen soms een tikje eigenwijs en daardoor uniek.

Je vindt de Zwaan tafel bij Flow Lab.

Get inspired

logo-seuren

Seuren Tafels

People meet people